Musik och koncept för näringsliv, och konferenser.

Hur använder du vår expertis?

Att boka artister är numera ingen konst. Vem som helst kan via Internet komma i kontakt med artister och deras management.

Beroende på budget, tycke och smak är det möjligt att engagera svenska och internationella stjärnor.

Men artisten och bandet är bara halva sanningen. För att det hela ska bli riktigt lyckat, krävs en hel del erfarenhet av hur ett evenemang ska organiseras. Artisterna ska tas om hand på ett professionellt vis, så att de blir motiverade att prestera på topp. Ljud, ljus, scen och dekor måste stödja framträdandet; repetitioner och soundcheck organiseras. Även ett välplanerat evenemang kräver flexibilitet; i skarpt läge går det inte alltid som det är tänkt. Artister som är laddade och nervösa, kan behöva meddelas att planerna måste ändras.

När vi åtar oss ett uppdrag, är vi självklart på plats när evenemanget ska genomföras. Detta är vår kvalitetssäkring.


Vår kvalitetssäkring

Under mer än 30 år, har vi ansvarat för innehållet (oftast den så kallade underhållningen) vid hundratals evenemang. Vi lyssnar på vår uppdragsgivare, vi rådgör och löser problem på plats. Detta oavsett om vi tar ansvar för en jubileumsföreställning i Blå hallen eller bakgrundsmusiken vid en styrelsemiddag. Tillsammans med uppdragsgivaren besöker vi evenemangslokalen, en så kallad Site Inspection. Vi går igenom hela flödet från start till mål.

När evenemanget ska genomföras, finns vi tidigt på plats, kollar upp all teknik, stämmer av med personalen samt organiserar soundcheck och repetitioner. Under evenemangen är vi alltid beredd på snabba förändringar ifall verkligheten inte riktigt stämmer överens med kartan. Varje evenemang lever sitt eget liv; för en erfaren evenemangsproducent är flexibilitet och magkänsla ovärderliga tillgångar.